Lotus HypnoBirthing

Voor vrij bevallen en een ontspannen kraamtijd 

Ik ben Sabine, 37 jaar en trotse moeder van Césander.

 

De geboorte van Césander is het mooiste en meest bijzondere dat ik ooit heb meegemaakt. Césander kwam na iets meer dan 35 weken op de wereld, en zijn geboorte was kalm, vrijwel pijnloos en het meest ‘oer’ wat ik meegemaakt. Omdat ik kon meebewegen met mijn lichaam en haar alle ruimte gaf die nodig was, heb ik ervaren dat het werkelijk mogelijk is tijdens het geboorteproces ontspannen en vol vertrouwen te zijn. En je ook nog eens gewoon goed en lekker voelen door alle endorfines die je aanmaakt. Dat was een fijne start, en mijn kraamperiode was dan ook een roze wolk!

 

Vanaf het moment dat ik ontdekte dat ik zwanger was wist ik het zeker: ik wil een bevalling zonder pijnbestrijding, ik wil heel bewust in contact met mijn lichaam zijn en mijn kindje zijn en ons op deze manier een zo zacht mogelijk start geven. Voor mij was deze zwangerschap ook een kans mij te verdiepen in de beschikking die je hebt over je gedachten en gevoelens en die invloed die deze op je lijf hebben. Mijn bevalling was heel fijn! En dat gun ik iedere moeder!

 

Ik was zó enthousiast over de cursus, dat ik een wandelend reclamebord werd. Ik vertelde iedereen die het maar wilde horen hoe bijzonder een bevalling kan zijn! Omdat ik vele vriendinnen, collega’s en zelf onbekenden het pad naar HypnoBirthing wees en benieuwd bleef naar hun ervaringen (die vrijwel altijd positief waren!) , begon langzaam te dagen dat het misschien ook mijn eigen pad is de cursus te geven. Mijn hart is zo vol van deze materie, dat ik heel blij ben ik dat het mag uitdragen naar andere vrouwen in deze bijzondere periode in hun leven.

 

Mijn andere passie is het begeleiden van jonge ouders in deze nieuwe fase van hun leven. Ik ben (onder andere) draagdoekconsulent, baby-yogadocent, Kindertolk® , Mindwalktrainer® en  gediplomeerd coach

Vragen? Bel mij voor een gratis info- of kennismakingsgesprek!

Ik hoop je te zien op één van mijn cursussen!

Lieve groet,
Sabine